4 oktober presentatie Handboek Tweede Kamer

In september is het zover, het Handboek Dierenwelzijn Feiten boven Tafel wordt uitgebracht door uitgeverij Aspekt. Op 4 oktober zal het gepresenteerd worden door Nancy de Heer (dir.) in de Statenpassage van de Tweede Kamer. Marianne Thieme zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Het boek behandelt alles wat betreft dieren en dierenwelzijn in Nederland: regels, wetten, politieke standpunten, dierenmishandeling, vermaak, relatie dier-mens maar ook het falen van de NVWA ten aanzien van de controle op het welzijn en de gezondheid van de landbouwdieren. Het derde deel van het boek gaat over de misstanden in de intensieve veehouderij, op diertransporten en in slachterijen.

Juist nu er uit diverse bronnen openbaarheid gegeven wordt over het niet naleven van regels binnen de veesector, komt dit boek, met alle Feiten boven Tafel. Over twee weken komt er een speciale pagina waarop je een voorinschrijving kunt doen om het boek tegen gereduceerde prijs en gesigneerd door de schrijver te ontvangen. Lees als voorbode de proloog: de waarheid over de vee-industrie in de 21e eeuw!

http://stemvoordieren.nl/handboek-dierenwelzijn-proloog/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *